fotballdrakter

slutten for den etablerte ordenenDET startet med galskapen til RealBillige Fotballdrakter

med styreleder i tottenham, billige fotballdrakter på nett han hadde nok i united


DET startet med galskapen til Real Madrid-president Florentino Perez og hevdet Super League var den eneste løsningen for å 'redde fotball'.

Med styreleder i Tottenham, Daniel Levy, forsvart av den etterlatte gjengen, metaforisk blod som gråt fra sårene som ble påført av den sint Brigade, som ikke ble beroliget av hans kontradisjonsmeldinger.

Etter at statsministeren hadde lovet FA og Prem at han ikke ville la opprørerne vinne, hørte de 14 klubbene fra Brighton Paul Barber om samtalen med Levy billige fotballdrakter.

Selv FA, Prem og regjeringen som for en gangs skyld sto fast og motsto, i stedet for å grotte under det første pusten av press.

På søndag, da de tolv mutingene, inkludert Prem 's' Big Six ', endelig brøt dekning for å bekrefte deres elite, lukkede butikkartell, så det ut til å være begynnelsen på slutten for den etablerte ordenen.

Men innen 48 timer var det over, og etterlot bare ofrene. Noen har nettopp mistet omdømmet sitt billige fotballdrakter.

Og mens City og Chelsea gjorde det rette først, vil fansen som beleiret utenfor Stamford Bridge og fordømte Etihad-hierarkiet de så ofte med rette har berømmet, lenge huske maillot de foot pas cher.

Kanskje vi burde ha visst at det kom til å bli kaos da rapporter om Perez 'bisarre intervju på spansk TV dukket opp.

Ikke bare hevdet han at Super League faktisk var fotballens siste håp, men antydet også at 90 minutter uansett var for lange til kamper.

Ceferin, den rolige, rasjonelle slovenske advokaten, valgte følelser og snakket om e-posten sin fra en sønderknust Tottenham-fan, Trevor, ødelagt over klubbens svik mot deres idealer.

Det var bare starten. Med fans som protesterte utenfor broen, hadde Chelsea's wobbles allerede blitt en fullskala U-sving.

Tilsvarende for City, som var sjokkert over den globale reaksjonen. Begge skjønte at spillet var oppe og flyttet til å gi dem avskjed. Woodward bestemte seg også for at han hadde nok i United.