Fotballdrakter Barn

mange som den neste spillerenFrank de Boers side hadde allerede sikret topplasseringen iBillige Fotballdrakterog de produserte enda en fotballdrakter barn xxl de 16 siste i balansen


Frank de Boers side hadde allerede sikret topplasseringen i gruppe C med en kamp til overs etter å ha slått Ukraina og Østerrike.

Og de produserte enda en dominerende forestilling foran 12 000 fans på Johan Cruyff Arena i Amsterdam.

Hollenderne åpnet scoringen med et ødeleggende kontringsangrep, startet med en Daley Blind-takling på kanten av sin egen boks og avsluttet med en første gangs Memphis Depay-angrep fra Donyell Malen sitt innlegg.

billige fotballdrakter Depay, som spilte sin første kamp siden flyttingen til Barcelona ble kunngjort, har nå ni mål og tre assists på de siste 10 kampene for Nederland.

billige fotballdrakter Wijnaldum avsluttet kampen i andre omgang med to mål på syv minutter, og slo først inn fra Depays velplasserte innlegg, før den makedonske keeperen Stole Dimitrievskis redning fra Depay falt pent for nok en avslutning på nært hold fra Nederland. kaptein.

Nederlenderne reiser til Budapest for siste 16-uavgjort, der de skal møte tredjeplasseringen fra gruppe D, E eller F 27. juni.

magliette calcio Det var en følelsesmessig affære for den makedonske kapteinen Goran Pandev, som gjorde sitt 122. og siste opptreden for sitt land.


Den veteraniske spissen fikk æresvakt av lagkameratene da han ble byttet ut i det 69. minutt da gardinen falt ned på hans internasjonale karriere i en alder av 37 år.

Han trekker seg som Nord -Makedonias rekordopptredener og rekordmålscorer, med 38 mål, nesten dobbelt så mange som den neste spilleren på listen.

Turneringsdebutanter Nord -Makedonia, som ble det første laget som ble eliminert etter nederlag mot Østerrike og Ukraina, bøyde seg ikke uten kamp.

fotbollströjor med tryck Det så til og med ut som om Pandev ville forlate den store scenen med en siste assist, da Ivan Trichkovski scoret fra den smarte gjennomspillingen sin i løpet av 10 minutter, bare for å bli dømt for offside.

Darko Churlinov hadde et annet mål utelukket av offside, og Aleksandar Trajkovski traff treverket, men gjestene bød ellers på liten angrepstrussel.

Nord -Makedonia er bare det fjerde laget som taper alle kampene sine på sin første opptreden i en EM -finale, etter Tyrkia i 1996, Danmark i 1964 og Frankrike i åpningsturneringen i 1960.

Offside, Nederland. Daley Blind forsøker et gjennomspill, men Quincy Promes går i offside.Belgia sikret seire i alle tre gruppespillene på et EM for første gang med en kampseier som forlot Finlands håp om å kvalifisere seg til de 16 siste i balansen.


fodboldtrøjer